Добро пожаловать, гость! [ Вход

Консультация:

0676394408, ‎0936277501

Пластикові вікна на замовлення чи готові рішення із маркетплейсів: що вибрати

Обираючи пластикові вікна в Дніпрі для свого будинку чи офісу, часто виникає питання: варто зупинитись на готових моделях з маркетплейсів чи замовити індивідуальне виготовлення? Розгляньмо переваги та недоліки кожного варіанту, щоб допомогти зробити обґрунтований вибір.

Готові рішення з маркетплейсів

Готові пластикові вікна в Дніпрі з маркетплейсів стали дуже популярними, особливо серед тих, хто цінує швидкість покупки та економію. Такі пропозиції часто дешевші, оскільки виробники створюють їх великими партіями за єдиним проєктом. Ви можете отримати замовлення буквально за кілька днів, оскільки воно є на складі. Є великий асортимент типових моделей, і їх можна легко переглянути — не потрібно намагатися зрозуміти, що саме вам потрібно.

Але є і свої вагомі мінуси. Дуже рідко реальний віконний проріз вписується в стандартну розмірну сітку. Через це доводиться виходити за межі стандартів щодо монтажного шва. А це призводить до зниження рівня збереження тепла. Ну і, звичайно, жодної індивідуальности в кольорі чи інших декоративних питаннях.

Пластикові вікна в Дніпрі на замовлення — це завжди те, чого ви потребуєте

Ви можете вибрати розміри, форму, колір і тип відкривання, що підходить саме для вашого інтер'єру.

Замовляючи пластикові вікна в Дніпрі в «Окнавік», ви отримуєте послуги замірника, доставку та встановлення, ще й комплексну гарантію на довершення.

Єдине, з чим доведеться змиритися — час очікування складає 5-10 робочих днів залежно від величини замовлення.

Якщо ж ви маєте особливі вимоги до дизайну та функціональності, а також бажаєте отримати комплексний сервіс з установкою — обирайте пластикові вікна в Дніпрі на замовлення від «Окнавік».